Aalderink Coating

Wie zijn wij?
Sinds 1948 geeft Aalderink Poedercoaten en KTL B.V. kleur aan industriële producten. Ons circa 7500 m² grote bedrijf beschikt over drie vol-automatische poedercoatlijnen en een poedercabine, waarmee vrijwel ieder product in grote of kleine series verwerkt kan worden.

Uiteraard met behoud van alle kwaliteitsnormen. Dankzij een ruime ervaring in de behandeling van de meest uiteenlopende artikelen, zijn wij in staat iedere opdracht met grootste zorg en aandacht uit te voeren. Flexibel en professioneel, of het nu gaat om vierkante meters of vierkante millimeters.

Bedrijfsprofiel
Sinds 1948 geeft Aalderink Poedercoaten en KTL B.V. kleur aan industriële producten. Van bouwelementen tot vliegtuigonderdelen, van winkelmeubelen tot kantoorartikelen. De modernste technieken op het gebied van poedercoaten staan daarbij garant voor een duurzame en milieuvriendelijke afwerking van staal of aluminium. Aalderink is in het bezit van het Qualicoat-certificaat: een waarborg voor hoogwaardige kwaliteit en service.

Onder hetzelfde dak is naast Aalderink Poedercoaten en KTL B.V. ook Aalderink Treatment Company (ATC) gevestigd. ATC is een bedrijf dat is gespecialiseerd in voorbehandelen. De juiste voorbehandeling garandeert een uitstekende hechting van de poederlak op het materiaal en voorkomt ongewenste corrosie. ATC en Aalderink Poedercoaten en KTL B.V. werken intensief samen. Een garantie voor een uiterst professionele aanpak!

https://www.aalderink-coating.nl/