Betaal Garant Nederland

Huis bouwen? Afbouwgarantie al geregeld?

U bent van plan om een huis te bouwen en u wilt de zekerheid dat als uw aannemer failliet gaat dat uw huis wel wordt afgebouwd. En tegen dezelfde prijs als overeengekomen.
Ook verplicht de hypotheekverstrekker vaak dat u een Afbouwgarantie moet nemen. Dat is logisch want de hypotheekverstrekker geeft u geld met de woning als onderpand. En dan moet dat onderpand er wel zijn!

Betaal Garant Nederland regelt de Afbouwgarantie voor u. En als er extra zekerheden bij moeten komen hebben wij de Zekerheidsstelling als extra stok achter de deur.
Bij ons staat de aanneemovereenkomst centraal, en niet de aannemer. De aanneemovereenkomst is de leidraad, en moet in balans zijn t.a.v. de betalingen en de leveringen. Is deze uit balans, u hebt bijvoorbeeld meer betaald dan er geleverd is, dan staat u al op een hellend vlak. Wij zorgen vooraf dat die balans gedurende de gehele bouwtijd gelijk blijft. Uw risico is daarmee zo goed als tot nul beperkt.
En mocht de aannemer failliet gaan dan kan hij zo uit het proces worden gehaald (het gaat immers niet om de aannemer maar om de aanneemovereenkomst), wij blijven de aanneemovereenkomst volgen echter nu met een nieuwe aannemer. Eigenlijk verandert er niets behalve uw aanspreekpunt.
Geen discussies, geen geschillencommissies en geen arbitrageraden. Dat levert vaak zeer onnodige lange en ernstige vertraging op. Ook geen vragen van: ‘wie gaat dat betalen’, de weegschaal t.a.v. betaling t.o.v. geleverd product is immers nog steeds in balans.
Bovendien beseffen wij als geen ander dat rust in het bouwproces zeer belangrijk is. Wij ont stressen u en u wordt niet belast met het proces van overgang bij faillissement van uw aannemer.
Het bouwen van uw droomhuis moet een prettige ervaring zijn, wij ondersteunen u daarbij.

Dus, hoe zit het met uw financiële zekerheid? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op.

Voor meer informatie kijkt u op: www.betaalgarantnederland.nl of belt u met 020-2615477