Meuleman Engineering

PONSSYSTEMEN VAN BEGIN TOT EIND IN EIGEN BEHEER
Meuleman krachtcilinders en ponssystemen maakt ponssystemen in eigen beheer, van begin tot eind op maat voor de klant. Na het ontwerp en 3D-tekenen van het ponssysteem wordt deze gedraaid, gefreesd, gehard en geslepen. Ook kunnen we gereedschappen draadvonken. Daarna word het ponssysteem gemonteerd met een krachtcilinder, werkend op 6 bar luchtdruk. Meuleman zorgt ervoor dat u precies krijgt wat u wenst.

UW MACHINE OP MAAT GEMAAKT
Meuleman krachtcilinders en ponssystemen maakt ponssystemen in eigen beheer, van begin tot eind op maat voor de klant. Na het ontwerp en 3D-tekenen van het ponssysteem wordt deze gedraaid, gefreesd, gehard en geslepen.

PROFIEL
Meuleman Engineering BV in Den Ham ontwikkelt en produceert sinds 1998 krachtcilinders in combinatie met stempels.

Sinds de start hebben klanten de producten van Meuleman Engineering ingezet om de efficiency en effectiviteit van het productieproces te verhogen.
Klanttevredenheid, flexibiliteit, gunstige prijs/kwaliteitverhoudingen, hoogwaardige materialen en een enthousiast team van medewerkers hebben geleid tot een voortdurende groei van het bedrijf.

Mocht u geïnteresseerd zijn in de producten van Meuleman Engineering, of u heeft een vraag, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen om een afspraak te maken of bent u van harte welkom op het bedrijf.

http://www.meuleman-engineering.nl/profiel/